Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/301-2178

Akkumulátoros energiatároló rendszer - 80 kWh, 25 kW-os inverter, BESS
Akkumulátoros energiatároló rendszer - 80 kWh, 25 kW-os inverter, BESS

Akkumulátoros energiatároló rendszer - 80 kWh, 25 kW-os inverter, BESS

XOLTA BAT-80, MÉRETEZHETŐ ENERGIATÁROLÓ RENDSZER
Érje el a kívánt költséghatékonyságot a szükséges rugalmassággal. A XOLTA BAT-80 ideális kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, mikrohálózatokhoz és hálózati támogatáshoz, valamint nagy lakóépületekhez.

Kerülje el a költséges hálózat használati díjakat és használja ki az intelligensen tárolt villamos energiát csúcsidőben.

79 kWh elérhető kapacitás + inverter mindössze 73 x 85 cm-es alapterületen.

Rendelhető (hosszabb szállítási határidő!)
Részletek

Főbb jellemzők:

  • Névleges energia: 80 kWh
  • Teljesítmény: 25 kW
  • Akkumulátor-kémia: LiFePO4
  • Hálózati csatlakozási feszültség: 3 x 400V AC
  • Környezeti hőmérséklet: 15°C és 25°C között
  • Méretek: méret: D655mm x W660mm x H1895mm
  • Súly: 800kg
  • Védelmi besorolás: IP21
  • Moduláris felépítés: több állvány csatlakoztatható hozzá.

Adatlap »

NYOMON KÖVETI AZ IDŐJÁRÁST, A FELHASZNÁLÁST ÉS A KWH ÁRAT A LEGJOBB AJÁNLATÉRT

Az intelligens BAT-80 az Ön energiafelhasználását, az áram árát és az időjárást 24/7/365 nyomon követi, hogy minimális költség mellett maximális teljesítményt kapjon. Ezek a tényezők folyamatosan változnak - ezért a BAT-80 az Ön engedélyével figyeli az adatokat, biztonságosan tárolja azokat a felhőben, és arra használja fel, hogy a legjobb ajánlatot kapja az áramért. Személyes XOLTA-alkalmazása percről percre megmutatja Önnek a beruházás teljesítményét is.

Most kellene töltenie a BAT-80-at? Van-e a legtöbb értelme a hálózatról áramot vásárolni? Vagy az a legjobb, ha elkezdi használni a tárolt napenergiát? Az intelligens BAT-80 tudja és automatikusan el is intézi.

 

 

GYAKORLATILAG BÁRHOL ELFÉR

Beépített inverterével és 73 x 85 cm-es alapterületével a BAT-80 sok energiát és kényelmet csomagol egyetlen kis, biztonságos modulba. Nem kell külön invertert vásárolnia (vagy helyet találnia) - vagy a kettő összekapcsolásával és a csatlakozás helyszíni tesztelésével járó gondot, időt és költséget vállalnia.

 

 

Minden önálló egységet teljes körűen tesztelnek a gyárban a működőképesség biztosítása érdekében. És mivel minden ugyanattól a kiváló minőségű beszállítótól származik, soha nem merül fel a kérdés, hogy ki a felelős egy probléma megoldásáért, ha az (váratlanul!) felmerül.

REDUNDANCIA + MEGBÍZHATÓSÁG = NYUGALOM

Nem számít, hány moduláris BAT-80 rack dolgozik együtt, mindegyik önálló egységként is működik. Ez azt jelenti, hogy bármikor leállíthat egyet vagy többet anélkül, hogy a többi teljesítményét veszélyeztetné.

A BAT-80 kizárólag csúcsminőségű alkatrészeket használ, és Dániában gyártják és tesztelik. A mérnökökből, fejlesztőkből, szakmunkásokból és megújuló energiával foglalkozó szakembergárda elkötelezett amellett, hogy minden termék megbízható legyen.

 

 

Az akkumulátor-felügyeleti rendszer (BMS) anyavállalatunktól, a LiTHIUM BALANCE-tól származik - az akkumulátor-felügyeleti rendszerek úttörőjétől és globális vezetőjétől.

AGILIS TERMÉK, AGILIS EMBEREK

Az Ön igényei túlmutatnak a BAT-80 szabványos megoldásunkon? Ha igen, akkor Ön is olyan, mint sok ügyfelünk. Biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk, hogy rendszerünket az Ön egyedi igényeihez igazítsuk.

Mivel hiszünk az átláthatóságban, a felhőn keresztül 3. fél számára is hozzáférést tudunk biztosítani az alapvető rendszerparaméterek ellenőrzéséhez. Néha még egy kis változtatás is nagy változást jelenthet a termékünkben az Ön projektje számára.

 

 

AZ INTELLIGENS SKÁLÁZHATÓSÁG MEGAKADÁLYOZZA A TÚLZOTT BEFEKTETÉST

Ahelyett, hogy egy túlméretezett energiatároló rendszerbe fektetne be "csak a biztonság kedvéért", inkább vásárolja meg, amire most szüksége van - és adjon hozzá további akkumulátorokat akkor, amikor az igényei növekednek. A kis lépésekkel történő bővítés egyszerű, kényelmes és költséghatékony.

 

 

IDEÁLIS 80 kWh-tól 2 MWh-ig VILLAMOSENERGIA-TÁROLÁSHOZ

Minden egyes BAT-80 akkumulátoros tároló 79 kWh tárolókapacitást kínál. Egyszerűen csatlakoztasson egymáshoz annyi moduláris 80 kWh-s "építőelemet", amennyire szüksége van. Ezáltal a kompakt BAT-80 tökéletes a legtöbb projekthez, nagyjából 2 MWh-ig. A köz- és magánlétesítmények világszerte a XOLTA akkumulátorokra támaszkodnak energiatárolási igényeik kielégítésében.

 

 

NAGYSZERŰ A SZABADBAN! (VAGY BELTÉRBEN)

Válassza a robusztus kültéri modellt, hogy elkerülje a költségeket és a tűzvédelemmel kapcsolatos igényes előírásokat. Bármilyen időjárási viszonyoknak és a legkitartóbb vandáloknak is ellenáll. A különböző éghajlatokhoz különböző változatok állnak rendelkezésre. Nemcsak hatékonyan működnek, de még jól is mutatnak az Ön ingatlanán.

Létezik egy BAT-80-as változat is beltéri használatra. Mindkét modell megfelel az összes CE biztonsági előírásnak, és a szakemberek számára könnyen telepíthető és hozzáférhető.

KÉT STANDARD MODELL - VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

A BAT-80 kültéri és beltéri modellje egyaránt ugyanazokat az általános előnyöket nyújtja. Néhány műszaki részlet természetesen eltér.
Függetlenül attól, hogy a beltéri vagy kültéri megoldást választja, a BAT-80 segítségével többet hozhat ki a napelemekből - többek között a legjobb áron juthat villamos energiához.

 

 

Adatok
Kapacitás
79 kWh
Telepítés helye
Beltéri
Teljesítmény
25 kW
Gyártó
XOLTA
Cikkszám
bat-80_25
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek