Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/301-2178

Energiatárolók

A XOLTA energiatároló rendszerek intelligensek, kis helyigényűek és bővíthetőek. Az 5 kWh-tól 2 MWh-ig az akkumulátoros tárolók (BESS) ideálisak otthoni, kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, mikrohálózatokhoz és hálózati támogatáshoz, valamint nagy és kis lakóházakhoz.

A Pixii villamos energia tárolókat ipari felhasználásra ajánljuk megújuló energiaforrások mellé kiegyenlítő energia biztosításhoz (arbitrázs kereskedés).

Skálázható

Az (napenergia) tároló akkumulátoros rendszereink 5, 10 vagy 79 kWh kapacitásúak, és mind modulárisak, így szükség esetén növelhetőek. Ahelyett, hogy egy túlméretezett energiatárolóba fektetne be, inkább csak annyit vásároljon meg, amire most ténylegesen szüksége van. Ha és amikor az igényei növekednek további akkumulátorokkal egészíthető ki a rendszer.

Intelligens

Az időjárást, a villamosenergia-felhasználást és a kWh árakat nyomon követve a felhővel összekapcsolt akkumulátorok kiszámítják az optimális ki- és betárolási időpontokat és a villamosenergia felhasználást. A személyre szóló XOLTA webes alkalmazáson keresztül pedig mindig nyomon követheti befektetése teljesítményét.

Optimális kialakítás

Minden XOLTA akkumulátort úgy terveztek, hogy kültéren és beltéren egyaránt elhelyezhető legyen. A BAT-79 akkumulátor mindössze 73×85 cm alapterületű, a kisebb, kompakt BAT-5 és BAT-10 akkumulátorokat pedig esztétikusan a házfalra tervezték. Minden akkumulátor beépített inverterrel rendelkezik, így elkerülhető a külön beszerzéssel vagy telepítéssel járó gond.

Moduláris

Nem számít, hogy hány akkumulátor dolgozik együtt, minden egyes akkumulátor önálló egységként is működik. Ez azt jelenti, hogy bármikor lekapcsolhat egyet vagy többet anélkül, hogy a többiek teljesítményét veszélyeztetné.

Agilis

A XOLTA-nál mind az emberek, mind a termékek agilisek, és mindent megtesznek, hogy rendszereiket az Ön egyedi igényeihez igazítsák.

Biztonságos

A dániai székhelyű XOLTA a LiTHIUM BALANCE részlege, az akkumulátor felügyeleti rendszerek (BMS) úttörője és globális vezetője. Ezért a biztonság, a teljesítmény és a megbízhatóság minden XOLTA akkumulátorba be van építve. A XOLTA tulajdonosa, a Sensata Technologies szintén a világ egyik vezető szállítója az érzékelő, elektromos védelmi, vezérlő és energiagazdálkodási megoldások terén.