Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/301-2178

energiatároló megújuló energiához, 10 kWh, otthoni kivitel
energiatároló megújuló energiához, 10 kWh, otthoni kivitel
2 360 000 Ft+áfa=2 997 200 Ft

energiatároló megújuló energiához, 10 kWh, otthoni kivitel

ISMERJE MEG A XOLTA BAT-5 KÉSZÜLÉKET
Az új energiatároló magánlakások, kisebb vállalkozások és lakásszövetkezetek számára.

HOZZON KI TÖBBET A NAPELEMEKBŐL

Használja ki az összes megtermelt napenergiát
Fizessen kevesebbet az energiáért
Energetikai függetlenséget nyerhet
Kövesse nyomon termelését és felhasználását a XOLTA alkalmazáson keresztül

Rendelhető (hosszabb szállítási határidő!)
2 360 000 Ft+áfa=2 997 200 Ft
Részletek

ELŐNYÖK


JÖVŐBIZTONSÁG

A villamos energiára vonatkozó tarifák emelkedése várható, a nap folyamán nagyobb ár ingadozással. Készüljön fel a XOLTA energiatárolókkal, amelyet úgy terveztek, hogy - a közeljövőben - képes legyen tárolni és felhasználni az áramot, amikor az a legelőnyösebb az Ön számára.

BIZTONSÁGOS

A XOLTA energiatárolókat kültéren is el lehet helyezni. Az LFP (lítiumvas-foszfát) akkumulátorcellák egy alumínium burkolattal fedett, horganyzott acéldobozba vannak beépítve. Az LFP az egyik legbiztonságosabb akkumulátortípus a piacon. A XOLTA akkumulátorokat a Lithium Balance, a világ egyik vezető akkumulátor-rendszerek funkcionális biztonságának egyik vezető szállítója által gyártott akkumulátor-felügyeleti rendszer (BMS) vezérli. Mindez rendkívül jó minőségű akkumulátor-megoldást biztosít.

Napelem telep

DÁN TERVEZÉS

A piacon kapható legtöbb akkumulátorral ellentétben a XOLTA energiatároló egy minden az egyben rendszer. Egyetlen doboz tartalmazza az összes akkumulátoregységet, beleértve az invertert is. Ráadásul a stílusos megjelenés lehetővé teszi a látható helyen történő elhelyezést. Az akkumulátor keretét és előlapját kétféle színből választhatja ki, így az akkumulátor megjelenését a saját ízlése szerint alakíthatja.

MOBILTELEFONOS ALKALMAZÁS

A XOLTA alkalmazás átfogó áttekintést nyújt a napelemek által termelt energiáról, valamint arról, hogy a teljes villamosenergia-felhasználásából mennyi származik az Ön által termelt energiából. Azt is pontosan láthatja, hogy mennyi pénzt és CO2-kibocsátást takarít meg.

Telefonos alkalmazás

 

TELEPÍTÉS


A XOLTA energiatároló minden típusú napelemmel használható. Az akkumulátor közvetlenül a ház elektromos főközpontjához csatlakozik, és ezáltal független a napelemektől. Az elektromos főpanelről az akkumulátort vezetékes internetre is rá kell kötni.

 

Rendszer felépítés

 

Egy 3-fázisú fogyasztás- és napenergia-termelésmérő is telepítésre kerül. Ez szabályozza, hogy az akkumulátor mikor töltődjön és mikor süljön ki.

Az akkumulátor a napelemektől függetlenül működik, és saját beépített inverterrel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy nincs szükség külön dobozra a falon.

A XOLTA kompakt akkumulátorokat a XOLTA által jóváhagyott, felhatalmazott szakember telepíti.

 

Adatlap »

Adatok
Kapacitás
10 kWh
Gyártó
XOLTA
Cikkszám
bat-10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!