Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/301-2178

Elektromos csónakmotor

Az elektromos csónaktól az elektromos jachtig mindenre van villamos meghajtásunk kül- vagy belmotor formájában fejakkumulátorral vagy padló alá épített akkupakkal.

 

FIGYELEM! 2021. január 1-től minden ePropulsion terméket 250.000,-Ft felett csak adószámmal rendelkező vásárlóinknak tudjuk értékesíteni. Ennek oka, hogy a gyártó (ePropulsion) kettő év garanciát biztosít, míg a 2021-ben hatályba lépő új hazai fogyasztóvédelmi rendelet az árszint miatt (250.000,-Ft értékhatártól) ezekre a termékekre három év garanciát tesz kötelezővé. A plussz egy év emeli a kereskedői kockázatot, mely egyben árfelhajtó hatást is generál - ezt pedig mi nem szeretnénk támogatni. Így állhat elő majd az az eset is, hogy külföldről olcsóbb lesz beszerezni a termékeket a drágább szállítási költségek ellenére is.

Továbbá felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a garancia ideje a javítás idejével nem hosszabbodik meg - mint pl. Magyarországon - , mert jelen kereskedelmi helyzetben az Epropulsion termékekre az osztrák törvény a mérvadó.