Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/301-2178

EU támogatás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Projekt neve
Technológiai fejlesztés a Tech-Mobile Kft-nél

Kedvezményezett
Tech-Mobile Kft.

8452 Halimba, Ady Endre utca 24.

Támogatás összege: 5 513 472 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalma:

Cégünk 5 513 472 millió Ft vissza nem  térítendő európai uniós támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban. Az európai uniós támogatás felhasználásával a megrendelők megnövekedett igényeihez igazodó kapacitásbővítő beruházást hajtunk végre.

A GINOP-1.2.9-20-2021-03585 azonosító számú projektünk megvalósítása során gyártási tevékenységünket fejlesztettük halimbai telephelyünkön. Projektünk a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Fejlesztésünk célja a gyártási kapacitás bővítése, a gyártott termékek hozzáadott értékének növelése, valamint a gyártási teljesítményünk fokozása volt.
Projektünk keretében a Virofighter nevű fertőtlenítő robot energiatároló rendszerének a minőségi és hatékony gyártásához egy ipari akkumulátor ponthegesztő gépet szereztünk be. Cégünk képessé vált a megnövekedett megrendelési igények teljesítésére jelentős idő- és energia megtakarítás mellett.

A vírusírtó robot energiamoduljának továbbfejlesztéséhez elavult informatikai eszközeink (számítógép, monitor) cseréje történt meg. Egy nagy teljesítményű szerver és szünetmentes tápegység beszerzése által gyorsult, hatékonnyá és biztonságossá vált a gyártáskoordináció.

Az elektromos járművek töltőinek szervizeléséhez Mertel gyártmányú tesztelő műszert szereztünk be, mely segítségével minősíteni tudjuk a telepített és/vagy javított elektromos jármű töltőberendezések életvédelmi funkcióit.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat megőrzi a pályázat benyújtásakor meglévő munkahelyét.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.10.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03585