Webasto

A Webasto magas minőségű német technológiája folyamatosan nyer teret az elektromos járművekben is. Így született meg a Webasto Pure és Live elektromos autó falitöltő család.

Tovább
webasto_stand_alap

Tartóoszlop Webasto rendszerű töltőkhöz

Tovább
Webasto töltőoszlop
Webasto töltőoszlop
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatosan:

Kérdésmivel teremgarázsba kerülne, lesz létjogosultsága a kulcsos indításnak - ha feltöltött az autó (még nincs meg, tehát nem tudok konkrét típust mondani) és leáll a töltés, ki lehet húzni az autóból és másikba átdugni? Esetleg van olyan lehetőség a kulcsnál, hogy Off, On és On, de csak 1 töltés erejéig?

Válasz: az elektromos autók töltéskor lock-olják a rácsatlakoztatott töltőfejet. Ezt amíg Ön ki nem kapcsolja - autótól függ hogyan lehet - addig sem Ön, sem más nem tudja kihúzni az autóból a töltőcsatlakozót. Ha nincs használva Ön által a fali töltő, akkor van létjogosultsága a kulcsnak a Webasto töltőnél, ugyanis a kulccsal azt tudja nyitni/zárni, hogy adjon-e "áramot" a kábelen vagy sem. Vagyis ha Ön zárja a kulccsal a töltőt, elmegy a teremgarázsból és valaki megpróbálkozik a töltéssel, a csatlakozóval ellátott kábelt ugyan le tudja venni és be tudja dugni a kocsijába, de nem tud tölteni.

Webasto kulcsos zár

Kérdés: ha nem lenne elég a 4.5m-es kábel, láttam, hogy van lehetőség hosszabb kivitelre is, ilyen esetben hogyan alakulna az ár, pl. egy 6m-es kábel esetén?

Válasz: A Pure kivitelben nincs lehetőség hosszabb kábelre, ez a Live típusnál lehetséges csak.

Tovább